local-stats-pixel fb-conv-api

Xin Zhao - totāla jungle dominēšana (pavadonis) - league of legends44

41 34

Uzfilmējām klipu, spēlei League of Legends, kur spēlējām ar Xin Zhao džungļos. Šo video var uztvert divējādi - kā izklaidējošu, kā pamācošu.



41 34 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

riebjās, kā latvieši cenšas runāt angļu valodā

17 0 atbildēt

 Kaut kāds ārprāts vnk.. Farmot jāiemācās,jāspēlē team game :D Uzvedies kā kkāds retarded fool :D :D baigie naži, bļe to tik vien dara kā dirš kko par visiem, stulbeņi jūs esat, un tas čalis aizmugurē vsp ķieģelis.. - jums par valodu.

11 0 atbildēt

Man būtu kauns kaut ko tādu izlikt internetā  emotion

9 0 atbildēt

Tam, kas ir fonā, tam mati ir ļoti fascinējoši. Kā arī, jūsu runāšanas stils atgādina retard-gejismu. Pēc video spriežot, viņi domāja, ka tas ir smieklīgi. Lūdzu, turpmāk strīmojot - nesakat, ka esat no Latvijas, vai esat Latvieši. Paldies.

3 0 atbildēt

Mmmmja.. Sorry veči.. Jau sākums bija tizls un es pat netaisos turpināt skatīties tālāk par 21 sekundi. ^^

3 0 atbildēt

Norm tepiķis, a kur tādu var nopirkt?

Un iemācies pats spēlēt pirms māci citiem!

3 0 atbildēt

Man šķiet, ka pat bronze spēlē labāk :D

2 0 atbildēt

nu jāāāemotion pacietos un paskaitīju cik reizes viņš pateiks vārdu ''man'' sāku skatīties no 14 min un 15:05min vārdu ''man'' viņš bija pateicis jau 10 reizes. Izskatās ka jūs čalīš bez lamuvārdiem un vārda ''man'' no vairāk angliski neprotat. Un tas aizmugurē emotion

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Pirms skataties, izslēdziet skaņu, nenožēlosiet! :)

0 0 atbildēt

Vecīt, beidz spēlēt junglos. BRONZE SUCK

0 0 atbildēt

****ecs laikam būtu visprecīzākais termins lai šo aprakstītu. Es pat LoL nespēlēju personīgi, bet ar zināšanām no Smite (gold league), dārgie, šitāds hype par triple kill kur tava komanda izvilka? Es tev varu pretī nolikt divus Penta rukājot ar random. Un labāk būtu klusējuši, verbālā caureja bez apstājas. Zini, Somiem ir tāds termins "joīks" kas nozīmē - runā/bļauj par visu kas acu priekšā rēgojās. Tas ir ko jūs darāt. Jungle with blue buff... die in fire fucking faggots!

0 0 atbildēt

Kas pa noobu

0 0 atbildēt

Man : I'm black.

 

Me : With white cock.

 

 

emotion 

0 0 atbildēt

Ko , lai saka , ja nav kazai piena tad nav...emotion

1 1 atbildēt

Dota 2 emotion

4 4 atbildēt
Anglu valoda loti augstaaa limeniii :)
1 1 atbildēt

****uļei, vecīt, tu taču esi skrubiņš. Kā high diamond 1 spēlētājs varu pateikt, ka Xin Zhao pašlaik ir mēslains jungleris, galvenokārt tāpēc, ka komanda nespēj izmantot tavu early agresivitāti lai dabūtu early objectives. Taču paliec pie elise, lee sin un eve

0 1 atbildēt