local-stats-pixel fb-conv-api

Vai pamanīji?!130

353 23

...Vurstas Končitas desiņu?!emotionemotion Vot vakar uzgāju :D šo interesanto bilžu ar Vurstu Končitu,kurā ir redzams karoč Končitas metamais!emotionemotion Fubla! emotion



353 23 130 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 130

0/2000

Varēji pabrīdināt, ka būs redzami nepatīkami skati! emotion

84 1 atbildēt

Tā sajūta, kad vīrietis lieto vairāk make-up nekā tu! emotion

50 0 atbildēt

Nu video neko tādu nemana (skaidrs ka fotošops), bet mani pārņem šausmas domājot, ka nākamgad vesels bariņs šitādu varētu būt iekš Eirovīzijas! Jo parasti nākošajos gados visi atdarina iepriekšējo gadu uzvarētājus. emotion

54 5 atbildēt

Es esmu apjucis. Man tagad likt + vai -?

27 0 atbildēt

Ienācu ar savu komentāru nopelnīt kādu mīnusu, jo zinu, ka tikai to vin saņemšu, bet no savām domām tik un tā neatteikšos. Manuprāt, interneta lietotājiem un jebkuram mūsdienīgam cilvēkam būtu jāsaprot to, ka šādi cilvēki kā Vursta pastāv jau entos gadus. Kāpēc viss, kas ir savādāks uzreiz jānosoda? Protams, arī es nedaudz šaubos par viņas bārdas nepieciešamību, bet, ja viņai tā patīk, tad kāpēc nē? Kāda jēga publiski nomelnot cilvēku, veidot nepatiesus attēlus un nosodīt? Ko Jūs paši esat sasnieguši savas dzīves laikā? Lielākā daļa nemaz nesaprot to, ka katrs mēs esam dažādi. Sāksim jau ar tiem 40-60 gadus vecajiem heiteriem, kuri domā, ka viss, ko uzvelk mūsdienu jaunietis (kreatīvi domājošs) ir kaut kas pretīgs, nepiedienīgs un ārpus šis planētas. Nedomāju, ka Vursta ir paraugs mūsdienu jaunatnei, tomēr viņa lieliski parāda to, ka arī cilvēks, kurš neizskatās kā pārējie, no konveijera izstumtie, var panākt to, ko vēlas. Patiesībā tieši runas par to, ka pasaule grimst dēļ šādiem cilvēkiem ir pretīgas un tieši no tā būtu jāsāk vemt. Mani, par šādām domām, var nosodīt cik vien uziet, tomēr mani tas neuztrauc. :)

32 6 atbildēt

Ko jūs gribiet.... Tā i demokrātija, un tas nozīmē ka šādi kropļi tagad būs dzīves ideāls un paraugs...

Gaidiet drīz jūs visi velnu redzēsiet...

30 9 atbildēt

Ja jau viņa (atļaušos teikt viņa) vēlas kļūt par sievieti, kapēc neatvadās no bārdas? Dubultā personība...

14 0 atbildēt

vnk pretīgi

13 0 atbildēt

Nomierinās! Katrs, kurš vēlas, gūst uzmanību, atpazīstamību un slavu, kā kuram sanāk! Citam ar zināšanām, citam ar idejām, kādam ar izskatu!

Un visi runā! Efekts ir panākts!

13 1 atbildēt

Un ja nezini ko vāciski nozīme "wurst" - iemet gūgles tulkotājā un priecājies emotion

14 5 atbildēt

Nezinu,lai vai ko citi domātu,bet es to nevaru pieņemt! Tas jau ir zināms,ka lielākā daļa Eirovīzijas skatītāju ir geji,tāpēc daudzi latviešu mākslinieki nemaz tur negrib piedalīties..

9 0 atbildēt

Ja viņš tik ļoti gribētu līdzināties sievietei, sen būtu noskuvis savu bārdu. Bet kāpēc viņš to nedara? Jo tas ir tikai viņa īpašai skatuves tēls. Gan jau viņš būtu ievērots arī bez bārdas, bet ar bārdu taču lielāks sašutums no cilvēku puses emotion

7 0 atbildēt

Paskatoties vemt sagribas! emotion emotion

7 2 atbildēt

ahh muļķi. pasties video, nekā tāda nav redzams.. 

5 0 atbildēt

Vai apakšveļu tam bija tik grūti uzvilkt?

4 0 atbildēt

Būtu vismaz to bārdu nodzinis emotion

3 0 atbildēt

Ja nebūtu sejas apmatojuma , nevaretu nemaz pateikt ka tas ir vecis . emotion

3 0 atbildēt

Nezinu , kapēc visi nomelno Končitu . Vai tad viņa ir sliktāks paraugs nekā Džastins Bībers, Mailija Sairusa ? Nebūt nē. 

Džons Eltons arī ir gejs . Fredijs Merkurijs bija gejs . Kapēc transvestīts nevar būt populārs ? 

Vai nezinājāt, ka citas orientācijas cilvēki ir daudz talantīgāki nekā daži labi heteroseksuāļi (kā mēs, kā citi , kas nesaprot citas orientācijas) . 

Var redzēt, ka bildē tas "krāniņš" ir tikai kleitas fasona ēna , ko uz fotošopa sataisīja . Var pamanīt, ka tā ir kleitas kroka , jo tā nav caurspīdīgā auduma kleita.

Arī ticīgie - cik es lasīju , ka pareizticīgie domā , ka Končitas uzvaras dēļ Balkānos ir plūdi . Nu tiešām - baznīcas ķēmi ir lielāki mēsli - pedofīli , meļi , smadzeņu skalotāji, citu reliģiju nīdēji , apsaukā neopagānus par sātanistiem (kaut gan tā nav) .  

 

Man pretīgāk būtu redzēt pliku Bīberu (Bībers arī ir biseksuālis , jo paparaci uzņēma bildes , kur Bībers ar nēģeriem gultā kopā guļ) vai Nikiju Mināžu ar plikām krūtīm .

Bībera uzvedība - necenzēta, zemiska. Spļauj saviem faniem . Demolē un apmētā kaimiņu mājas ar olām . Tipiski bērnišķīga uzvedība.

Končita vēl neko nav izdarījis , lai nonāktu kriminālajā pasaulē. Arī nojaušu , ka Končita ir apveltīts ar uzvedību un pieklājību , kā arī ar stingru raksturu . 

2 0 atbildēt

Nevēlos neko piebilst vienkārši vemt gribas emotion

3 1 atbildēt

Nu bet tas bija dziesmu konkurss, nevis "novērtēsim cilvēku nevis dziesmu" konkurss. Cilvēks māk dziedāt. Cilvēks uzvarēja. Vai nav vienalga, kā viņš sevi pasniedz?

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »